KASTAMONU / MERKEZ - Kastamonu Mesleki Eğitim Merkezi

MUAY THAI KASTAMONU İL BİRİNCİSİ

HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİNDE DÜZENLENEN OKULLAR ARASI MUAY THAI MÜSABAKALARINA KATILAN SPORCULARIMIZ KENDİ KATEGORİLERİNDE BİRİNCİ OLDU.

Hasan Doğan Spor Komleksinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 2023-2024 yılı Kastamonu İli Muay Thai Gençler A Erkek Mahalli müsabakalarında 54 kiloda öğrencilerimizden AHMET ARDA OKUR  ve  Gençler B Erkek Mahallı Müsabakalarında +81 Kiloda ÖMER ÇIBIKCIOĞLU 1. Lik kürsüsünde yerini aldı.Muay Thaı gençler a ve  gençler b (erkek) katogorsinde türkiye birinciliği  için 7 Mayıs -  11 Mayıs 2024  tarihleri arasında GÜMÜŞHANE’ de gerçekleştirilecek olan yarışmada ilimizi temsil edecek. Başta sporcumuz olmak üzere emek veren çalıştırıcı ve öğretmenlerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 13:53 - Görüntülenme: 52